Bel: 020-2440902

WhatsApp

 

WhatsApp voor taxi reserveringen, vragen of een taxi binnen 10 minuten.
Wij gebruiken net als de andere 1 miljard gebruikers ook WhatsApp om te communiceren en bieden ook reserveringen aan via WhatsApp.
Voor het gebruik van WhatsApp zal je eerst onze nummer moeten opslaan in je telefoonlijst, maak een nieuwe contact aan in je telefoon en geef het een naam zoals Dutch Taxi C en onder telefoonnummer gebruik je onze nummer +31642748830 en kies dan voor opslaan/bewaren.
Open WhatsApp en ga naar contacten en vernieuw de lijst met contacten, en zoek de naam waaronder je het hebt opgeslagen en je kan beginnen met bestellen en of het stellen van vragen.
Soms kan het voorkomen dat wegens drukte wat langer duurt om antwoord te geven, indien je gelijk een taxi nodig hebt kan je gewoon bellen met +31642748830 en wij zorgen dat er een taxi zo spoedig mogelijk naar je ophaaladres komt, gemiddeld duurt het ongeveer 10 minuten voor de taxi er is.

 

Dutch Taxi Company is een gecertificeerd taxi bedrijf in Amsterdam voor het vervoeren van personen en opdrachten van apotheken en ziekenhuizen om met spoed medicatie te bezorgen.

Wij rijden met herkenbare borden op onze dak en hebben blauwe kentekens, zichtbare lijst met prijzen en een taxi pas wat zichtbaar wat geldig is en voorzien van een foto van de chauffeur, wij raden het af om niet zomaar bij iemand in te stappen wat niet voldoet aan de bovenstaande eisen.